Mbappe a doborât un record important care i-a aparținut lui Messi

 Mbappe a doborât un record important care i-a aparținut lui Messi
Kylian Mbappe a atins o nouă bornă în cariera sa, devenind cel mai tânăr jucător care a ajuns la 30 de goluri în Liga Campionilor, doborând recordul anterior deținut de coechipierul său de la PSG, Lionel Messi. Francezul a marcat două goluri în debutul partidei cu Clube Brugge, scrie digi24.ro.
Atacantul francez a avut nevoie de doar 70 de secunde pentru a deschide scorul împotriva lui Club Brugge, pe Parc des Princes.

Astfel, el a ajuns la 30 de goluri în Liga Campionilor, la vârsta de 22 de ani și 352 de zile, în timp ce Messi avea 23 de ani și 131 de zile când a atins această bornă, în 2010.

Nu a durat mult până când Mbappe a găsit din nou poarta, atacantul reluând din voleu o pasă a lui Angel Di Maria pentru a dubla avantajul lui PSG după doar șase minute și 23 de secunde.

Aceasta a reprezentat a doua cea mai rapidă dublă a unui jucător din debutul unui meci din Liga Campionilor, după Rodrygo, care a avut nevoie de doar șase minute și 13 secunde pentru a înscrie de două ori pentru Real Madrid, împotriva lui Galatasary în noiembrie 2019.

După cele două goluri, Mbappe și-a adăugat la realizări și o pasă decisivă, oferindu-i lui Messi șansa să înscrie al treilea gol al lui PSG, după 38 de minute.

 

Mbappe are în acest sezon 11 goluri și 14 pase de gol în 22 de apariții în toate competițiile, pentru PSG.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și