Meghan Markle, prinsă cu minciuna. Ducesa de Sussex este acuzată că a denaturat adevărul în interviul acordat lui Winfrey Oprah

 Meghan Markle, prinsă cu minciuna. Ducesa de Sussex este acuzată că a denaturat adevărul în interviul acordat lui Winfrey Oprah
0Shares

După controversatul interviu pe care Meghan Markle și prințul Harry l-au acordat jurnalistei Winfrey Oprah, s-a demonstrat faptul că ducesa de Sussex ar fi mințit în ceea ce privește unele subiecte dezbătute. Iată cum a fost prinsă cu minciuna Meghan Markle și cum ar fi denaturat adevărul, mai exact, în cadrul interviului, scrie SHOK.md.

Interviul pe care ducii de Sussex l-au acordat jurnalistei Winfrey Oprah a răsunat în întreaga lume. În principiu, Meghan Markle a discutat despre toate traumele sale și momentele de cumpănă pe care le-a avut de când a intrat în familia regală britanică.

Mulți oameni au rezonat cu povestea de viață a lui Meghan Markle și au compătimit-o, deoarece a trecut prin perioade destul de grele și s-a gândit chiar să își pună capăt zilelor.

În cadrul interviului, Meghan Markle a povestit că s-a căsătorit cu prințul Harry, în secret, cu trei zile înaintea ceremoniei oficiale. Această ceremonie urmărită de milioane de persoane din toată lumea, în anul 2018, scrie spynews.ro.

Se pare că cei doi nu au avut o ceremonie secretă, așa cum afirmă Meghan Markle, iar Reprezentanții Biroului de Registratură au dezvăluit adevărul.

Un fost funcționar în cadrul Biroului de Registratură, a declarat că a existat o singură ceremonie, cea care a fost oficializată și urmărită de milioane de oameni, în luna mai, în 2018. Stephen Borton spune că, cel mai probabil, cei doi și-ar fi jurat iubire într-un cadru restrâns, sub forma unor jurăminte simple.

„Nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme, în fața arhiepiscopului de Canterbury. Licența specială la redactarea căreia am ajutat le-a permis să se căsătorească la Capela Sf. George din Windsor și ceea ce s-a întâmplat acolo pe 19 mai 2018, și a fost urmărit de milioane din întreaga lume, a fost nunta oficială recunoscută de Biserica Angliei. Bănuiesc că ei se referă la schimbarea unor jurăminte simple pe care probabil le scriseseră ei înșiși”, a declarat Stephen Borton, fostul funcționar.

Meghan Markle și prințul Harry nu ar fi avut destui martori pentru a se căsători în secret

În contradictoriu, Meghan Markle a declarat în cadrul interviului că, fără să știe nimeni, ei l-au chemat pe arhiepiscop pentru a-i cununa și i-au spus acestuia că nimeni nu trebuie să afle de ceremonia secretă. Cei doi ar fi vrut ca această restrânsă ceremonie să fie pentru sufletele lor, iar întregul spectacol de pe 19 mai 2018, pentru întreaga lume.

Stephen Borton a mai adăugat că oricum ducii de Sussex nu s-ar fi putut căsători în secret, înaintea ceremoniei oficiale, deoarece nu ar fi avut destui martori.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle au dat cărțile pe față în cadrul interviului realizat de Oprah Winfrey și au povestit cât de încordate sunt, de fapt, relațiile în Casa Regală Britanică. Cei doi au afirmat că nunta lor a avut, de fapt, cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume.

Prințul Harry a mai mărturisit că una dintre prioritățile sale este să se împace cu tatăl său, cu prințul Charles, și să devină la fel de apropiați cum erau până acum.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/