Melania Trump lansează o serie de NFT-uri intitulată „Viziunea Melaniei”

 Melania Trump lansează o serie de NFT-uri intitulată „Viziunea Melaniei”

NFT-urile cuceresc pe toata lumea, chiar si pe fosta primă-doamnă a Americii. Melania Trump scoate pe piață un NFT intitulat „Viziunea Melaniei” . Este primul ei demers public de când a părăsit Casa Albă, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

NFT-ul lansat de Melania Trump constă într-o reprezentare a ochilor ei și poate fi cumpărat între 16 și 31 decembrie cu criptomoneda SOL sau cu un card de credit clasic.

Un reprezentant al biroului Melaniei Trump a declarat ca acest NFT este „o artă cu acuarelă uluitoare de Marc-Antoine Coulon și întruchipează ochii albastru-cobalt ai doamnei Trump”.

Piesa de artă digitală în ediție limitată va fi 1 SOL, aproximativ 150 dolari, și include o înregistrare audio de la Melania Trump cu un mesaj de speranță. Declarația notează că „o parte” din încasările obținute de NFT-urile Melaniei, care vor fi eliberate la intervale regulate de timp pe site-ul MelaniaTrump.com, vor sprijini copiii din centrele de plasament.

Melania Trump se alătură astfel unei liste tot mai mari de celebrități care oferă suveniruri digitale profitabile. La începutul acestui an, fotbalistul argentinian Lionel Messi, atletul Usain Bolt și jucătorul de fotbal american Tom Brady și-au lansat propriile colecții de NFT.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și