Mesaje anti-război din partea Sofiei Rotaru, aflată la Kiev: „Nebunie fără margini”

 Mesaje anti-război din partea Sofiei Rotaru, aflată la Kiev: „Nebunie fără margini”

Interpreta Sofia Rotaru a anunțat pe o rețea de socializare că este la Kiev și se roagă pentru „apărătorii țării și pentru pace în Ucraina”. În acest context, interpreta născută în Ucraina a venit cu un mesaj  anti-război, pe Instagram.

„Nebunie fără margini. Independența și Libertatea sunt scumpe – acest lucru este adevărat, dar chiar merită ca rachetele rusești să ucidă copii și oameni civili, să distrugă orașele Ucrainei? Aceste fapte îmi sfâșie inima! 

Sunt la Kiev! Mă rog pentru apărătorii noștri și pace în Ucraina!

Scriu acest text și da, îmi tremură mâinile, pentru că în toată Ucraina au loc bătălii aprige…Putere și pace tuturor!”, este mesajul Sofiei Rotaru.

https://www.instagram.com/p/CahsyCQMtMX/?utm_source=ig_web_copy_link

Mai multe persoane publice au venit cu un mesaj, în care roagă să fie oprit războiul din Ucraina.

Vera Brejneva este puternic stresată, întrucât soțul, mama sa și rudele  află acum în Kiev. În acest context, interpreta a venit cu un mesaj pe pagina sa de Instagram.

Artista ucraineană Svetlana Loboda, cunoscută și în Rusia, a postat un mesaj video emoționant pe Instagram, unde, în lacrimi a declarat că familia sa este acum la Kiev și „nu știe ce să facă”.

Cântărețul, compozitorul, artistul onorat al Federației Ruse Leonid Agutin a declarat că acestă teroare destramă milioane de destine din ambele părți: „Fiecare zi înseamnă noi morți”.

Citește și