Mesajul pentru medici lăsat de Natalia Morari la poza cu Rem: Sunteți niște îngeri

 Mesajul pentru medici lăsat de Natalia Morari la poza cu Rem: Sunteți niște îngeri

Natalia Morari a publicat pe Facebook o imagine cu fiul său Rem. Fotografia este însoțită și de un mesaj de mulțumire adresat medicilor pentru munca lor.

„Medicii de la Spitalul Clinic Municipal de Copii Nr 1 sunt niște îngeri. Le transmit pe calea aceasta toată recunoștința și admirația pentru munca lor. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi. Sper că Universul să vă întoarcă înzecit”, a scris jurnalista.

Ar putea fi o imagine cu persoană, copil şi text care spune „Medicii de la Spitalul Clinic Municipal de Copii Nr.I secția terapie intensivă sunt niște îngeri Le transmit pe calea aceasta toată recunoștința și admirația pentru munca lor! Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi noi, Sper Universul să vă întoarcă înzecit”

Jurnalista Natalia Morari a venit cu unele precizări după ce a atacat în instanță Asociația care deține licența TV8, solicitând să fie restabilită în funcție. Aceasta spune că toate hotărârile Adunărilor Generale Extraordinare în acest sens au fost adoptate ilegal, iar ședințele organizate cu încălcarea Statutului Asociației, „lucru va fi demonstrat în cadrul procesului de judecată”. Mai mult, aceasta a povestit despre ședința din 7 septembrie, la care „mai mulți colegi i-au organizat un adevărat „товарищеский суд” invocând detalii din viața sa personală și să se retragă de pe sticlă pe o perioadă de timp, cât se vor liniști apele”. ”Chiar dacă oricum nu aveam tangență cu managementul operațional și politica editorială a postului, am acceptat să fac toate acestea pentru că presiunea a fost mult prea mare”, a spus jurnalista.

Cristina Guțu, membră a Asociației care deține licența TV8, confirmă faptul că asupra jurnalistei Natalia Morari au fost efectuate presiuni psihologice în vederea încetării de către aceasta a calității sale de membră a Asociației. După declarațiile Nataliei Morari din 8 septembrie aceasta a fost împotriva excluderii ei din calitatea de Membru al Asociației, atâta timp cât ea a plecat de pe ecrane, dar a rămas șocată de viteza cu care se insista „ștergerea Nataliei din istoria tv8, cât și din istoria media a Moldovei”. În context, spune că a contestat în instanță de judecată unele decizii ale Adunării Generale extraordinare a Asociației Obștești „Media Alternativă” pe care le consideră ilegale.

Inițial, magistrații Judecătoriei Chișinău nu au dat curs cererii Nataliei Morari prin care solicită să fie restabilită în funcția de membră a Asociației Obștească Media Alternativă, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8.

Jurnalista Natalia Morari a acționat în judecat Asociația Obștească Media Alternativă, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. Potrivit unui anunț făcut de televiziune, Natalia Morari dorește să fie restabilită în calitate de membră.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată-donator.

La sfârșitul lunii iulie, Veaceslav Platon a publicat, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. A doua zi, administratorul paginii a scris că imaginea a fost publicată din eroare.

Pe 8 septembrie, Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spune că în ultimele săptămâni a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă promite că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.

Ulterior, Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public, cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva Nataliei Morari. Asta după ce jurnalista a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon și a menționat că în ultimele săptămâni ar fi fost șantajată de către oameni din SIS cu aceste detalii din viața personală.