Meta are în lucru cele mai noi căști AR: Ce a arătat Mark Zuckerberg

 Meta are în lucru cele mai noi căști AR: Ce a arătat Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg a dat un teaser despre existența celor mai recente căști de realitate mixtă a companiei Meta, numite Project Cambria, scrie SHOK.md cu referire la playtech.

Dar, dintr-un anumit motiv, designul fizic al dispozitivului este încă secret –compania a ales să pixeleze complet dispozitivul într-un scurt videoclip demonstrativ distribuit de Zuckerberg. Ceea ce ne face să ne întrebăm: ce ascunde Meta cu designul său? Încearcă Meta să-și împiedice concurenții să vină cu imitații? Sau este doar o încercare de a crea hype în jurul unui alt gadget dezamăgitor montat pe cap?

Indiferent, suntem dispuși să pariem că Project Cambria va ajunge să arate foarte mult ca restul gamei de căști Quest VR – adică un purtabil neplăcut care pur și simplu nu este pregătit pentru adoptarea generală.

Zuckerberg a prezentat cele mai noi căști VR, dar le-a blurat

Proiectul Cambria este construit pe platforma Meta, care permite lumii reale – sau cel puțin unei „versiuni full color passthrough” – să strălucească, permițându-le utilizatorilor să-și vadă mâinile reale interacționând cu lumea virtuală din jurul lor. Alături de demonstrația ciudată a lui Zuckerberg, Meta a arătat platforma într-un videoclip de două minute, promițând clienților atât „productivitate, cât și distracție”, exact genul de expresie magică ce va face ca aceste căști să zboare de pe rafturi.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și