„Mi-au umilit mama în centrul satului, dar Dumnezeu va avea grijă de toți”: Dezvăluiri pline de durere de la fiica directoarei, găsită strangulată într-o școală din Drochia

 „Mi-au umilit mama în centrul satului, dar Dumnezeu va avea grijă de toți”: Dezvăluiri pline de durere de la fiica directoarei, găsită strangulată într-o școală din Drochia
48Shares

Noi detalii despre decesul Nataliei Manea, directoarea gimnaziului „Dumitru Roman” din satul Drochia, care a fost găsită strangulată în incinta sălii de sport din instituție. Fiica femeii a publicat un mesaj de adio pe rețelele de socializare în care a menționat că Natalia „nu a putut ține piept răutăților ce o înconjurau”. „Mi-au umilit mama până la cele mai rele gânduri, dar Dumnezeu va avea grijă de toți”, a scris Andreea Casu, fiica Nataliei, scrie UNIMEDIA.

Natalia Manea a fost petrecută astăzi pe ultimul drum. Ea a fost  înmormântată lângă tatăl ei, la cimitirul sf. Lazăr din Chișinău și a lăsat în urma sa o familie plină de durere.

Fiica Nataliei a lăsat un mesaj de adio pe Facebook, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre situația în care s-a pomenit mama sa.

„Mama a fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Mereu a dorit binele tuturor și i-a susținut pe toți în toate, dar nu a putut ține piept răutăților ce o înconjurau. Cu siguranță Dumnezeu va avea grijă de ea în împărăția sa.

Îmi doream să îi urmez calea, să devin profesoară, dar soarta m-a făcut să mă răzgândesc. O vom avea în inimile noastre pentru totdeauna, veselă și curajoasă.

Cât pentru cei care au ieșit în centrul satului și mi-au umilit mama până la cele mai rele gânduri, Dumnezeu va avea grijă de toți! Mama mea a stat zile și nopți în șir la școală, în loc să stea cu familia. L- a lăsat pe frățiorul meu, Denis, de la 4 zile, acasă, cu bunica și a fugit imediat la serviciu.

Nu ne-am putut bucura din plin de ea și totuși cuvintele nu schimbă nimic. Îngerul nostru păzitor, mama… ”, se arată în mesajul fetei.

Natalia Manea, directoarea gimnaziului „Dumitru Roman” din satul Drochia, raionul Drochia, a fost găsită strangulată în sala de sport a instituției pe care o conducea.

Anunțul trist despre decesul Nataliei Manea a fost făcut de către administrația instituției, care a venit cu un mesaj de condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. „Calendarul vieții ei a încetat numărătoarea în ziua de 18 mai 2024. Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea care a încearcat-o în ultima perioadă, iar acum, în acest univers al tristeţii, ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea”, se arată în mesaj.

48Shares

Aura Mereuta

https://shok.md