Mii de copii din toată țara vor primi dulciuri de Crăciun de la Loteria Națională

 Mii de copii din toată țara vor primi dulciuri de Crăciun de la Loteria Națională

Sărbătorile de iarnă vor fi pline de magie pentru copiii din 19 de localități datorită NGM Company. Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive lansează campania de iarnă ”Să aducem sărbătoare copiilor”, pentru a bucura 2 000 de copii din toată Moldova în ajunul celor mai frumoase sărbători din an.

Începând cu data de 14 decembrie, echipa NGM Company oferă daruri în 19 sate din diferite colțuri ale țării. Autoritățile locale vor distribui cadourile copiilor din familii defavorizate social și cele numeroase. În setul festiv, picii vor găsi dulciurile preferate.

”Ne dorim ca în preajma frumoaselor sărbători de iarnă, să vedem cât mai multe zâmbete pe fețele celor mici. Vrem să le demonstrăm că miracolele într-adevăr se întâmplă și că îndeplinim această misiune plăcută în calitate de ajutori ai lui Moș Crăciun. Continuăm tradiția ca, de Revelion și Crăciun, să le îndulcim sărbătorile copiilor”, a declarat directorul NGM Company, Plamen Milanov.

Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive le oferă daruri copiilor în preajma sărbătorilor de iarnă din 2019, practic de la începutul activității sale în Republica Moldova.

În perioada 2019-2021, NGM Company a alocat pentru diferite proiecte sociale, inclusiv de susținere a populației, peste 7 milioane de lei.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și