Momente emoționante după meciul Simonei Halep: Adversara a început să plângă și s-a întins pe gazon

 Momente emoționante după meciul Simonei Halep: Adversara a început să plângă și s-a întins pe gazon

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a învins-o pe Kirsten Flipkens (36 de ani, 190 WTA), 7-5, 6-4, în turul doi de la Wimbledon, scrie SHOK.md, cu referire la digisport.ro.

Partida de la Wimbledon a fost ultima la simplu pentru jucătoarea belgiană, care a decis să se retragă după Grand Slam-ul britanic, unde a ajuns în semifinale, în 2013.

Momente emoționante după meciul Simonei Halep

Având în vedere contextul, după ultimul punct al meciului au avut loc momente emoționante pe terenul doi din complexul de la Wimbledon. Simona Halep a îmbrățișat-o îndelung pe Kirsten Flipkens, care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Aplaudată de întreaga audiență, inclusiv de Simona Halep, belgianca a fost vizibil emoționată și, după ce a salutat publicul, s-a întins pe suprafața de joc și a sărutat gazonul.

Kirsten Flipkens a acordat și un scurt interviu pe teren, deși, în mod normal, învinsele nu vorbesc imediat după meci. Simona Halep i-a ascultat vorbele belgiencei, pe care a continuat să o aplaude. Mai mult, la interviul său, românca nu a vorbit decât despre Kirsten Flipkens.

După cele două interviuri, Simona Halep a așteptat-o pe Kirsten Flipkens, pentru a ieși împreună din arenă.

Kirsten Flipkens: ,,Emoțiile m-au copleșit”

În cadrul interviului, Kirsten Flipkens a recunoscut că a fost copleșită de emoții și că, după încheierea probei de dublu, unde joacă alături de Sara Sorribes Tormo, urmează o vacanță la Ibiza. De asemenea, belgianca a avut doar cuvinte de laudă pentru Simona Halep.

,,Emoțiile m-au copleșit, evident. E ultimul meu meci. Vă mulțumesc. Faptul că îmi pot încheia cariera la simplu împotriva unei campioane precum Simona e un vis devenit realitate.

Îmi pare foarte bine și sunt recunoscătoare că îmi închei cariera aici, după un meci cu o mare campioană. Ce urmează? E o întrebare bună. Meci de dublu mâine! Probabil că merg la Ibiza după ce termin proba de dublu”, a spus Kirsten Flipkens.

Citește și