(video) „MONGO PONGO” este noua piesă lansată de Dianna Rotaru. Melodia este un cocktail muzical destinat sezonului cald primavara – vara

 (video) „MONGO PONGO” este noua piesă lansată de Dianna Rotaru.  Melodia este un cocktail muzical destinat sezonului cald primavara – vara
0Shares

 Dianna Rotaru a lansat un cocktail muzical destinat sezonului cald primavara – vara. Piesa „MONGO PONGO” este o continuare a hitului DALE DALE, cu care s-a lansat interpreta în finala națională Eurovision Song Contest, scrie SHOK.md.

„Povestea continuă cu o provocare de a prepara cea mai delicioasa băutură și anume un cocktail personalizat ce poartă numele melodiei! Ador să petrec timpul în bucătărie, în special când am oaspeți! De aceea, m-am gândit să inventez o băutură la deșert care să mă reprezinte.

Cocktailul este dulce și aromat, compus din pulpă de ananas, căpșuni, banane, sirop la dorință, cu sau fără alcool la alegere, lapte de cocos și gheață. Băutura este un shok de vitamine pentru fiecare copil și matur! Vasul din care se bea este un ananas decorat cu paie colorate și umbrelute!

Mulțumesc lui Eugen Natan DoibaniTeaca Sergiu pentru creativitate, impreuna facem hituri”, a scris aceasta pe o rețea de socializare.

Cântăreața a prezentat videoclipul pe pagina sa de Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=IPTZJobfp0o
0Shares