Morgenstern despre viața din Dubai: „Iată-mă cel mai sărac!”

 Morgenstern despre viața din Dubai: „Iată-mă cel mai sărac!”

La sfârșitul anului trecut, Morgenstern, devenit inculpat în mai multe dosare penale din Rusia, s-a mutat în Dubai. Rapperul s-a stabilit într-un loc nou și a vorbit pentru prima dată în detaliu despre impresiile sale, scrie SHOK.md cu referire la starhit.ru.

După cum s-a dovedit, în străinătate, statutul lui Morgen de om bogat a fost zdruncinat: aici nu se mai simte la fel de bine ca acasă. Starea lui Alisher nu provoacă nici entuziasm, nici invidie în rândul rezidenților și oaspeților din Emirate.

„Dubai este un locul unde sunt cel mai sărac și fără de valoare”, a spus Morgenstern într-un interviu exclusiv cu producătorul general al „New Radio” Roman Yemelyanov.

El a mai remarcat că schimbarea locului de trai nu îl împiedică să se dezvolte pe plan profesional:

„Băieții din echipă vin pe rând și lucrăm și la noi proiecte. În general, după toată această situație cu Comisia de anchetă, și mai mulți oameni au început să fie interesați de cum mă descurc, de sănătatea mea. Nu am fost lăsat singur ”, recunoaște artista.

În timp ce Alisher evită confruntările cu justiția rusă din Dubai, popularitatea sa în Rusia sa nu se estompează. Colegii din show-business nu uită, amintindu-și constant fie cu o vorbă bună, fie cu critici și, în plus, Morgenstern este nominalizat la numeroase premii muzicale.

Maria Palade

https://shok.md/