Motivul pentru care Carla’s Dreams își ascunde chipul. „Masca e un preţ pe care îl plătesc”

 Motivul pentru care Carla’s Dreams își ascunde chipul. „Masca e un preţ pe care îl plătesc”

Carla’s Dreams s-a lansat în industria muzicală de ani buni, însă recent, artistul a vorbit pentru prima dată despre motivul pentru care a decis să nu-și dezvăluie identitatea până în acest moment. Interpretul a spus că „masca este un preț pe care îl plătește cu drag”.

„E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.

În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii.”, a spus artistul, potrivit Wowbiz.

Carla’s Dreams ar fi fost surpins fără mască acum câțiva ani, însă cu toate acestea, identitatea sa este în continuare necunoscută.

„Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori. Am scăpări uneori, dar încerc și depun eforturi să reprezint proiectul.

În anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată.

Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi.”, a declarat artistul

 

 

Citește și