Motivul pentru care Kate Winslet a plâns când s-a revăzut cu Leonardo DiCaprio: „Suntem legați pe viață”

 Motivul pentru care Kate Winslet a plâns când s-a revăzut cu Leonardo DiCaprio: „Suntem legați pe viață”

Încă din 1997, de la lansare, filmul „Titanic” a făcut înconjurul lumii. Pelicula i-a avut drept protagoniști pe actrița Kate Winslet și pe Leonardo DiCaprio, starurile care au legat o frumoasă prietenie care durează de zeci de ani. Recent s-au revăzut, iar actrița a lăcrimat când și-a reîntâlnit prietenul. Au fost despărțiti din cauza situației pandemice, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Prietenia dintre Kate Winslet și Leonardo DiCaprio continuă, în ciuda distanței sau a timpului. Când cei doi actori câștigători de Oscar s-au reunit recent la Los Angeles după aproape trei ani în care au fost despărțiți din cauza pandemiei COVID-19, au trăit un moment de-a dreptul emoționant. „Nu m-am putut opri din plâns”, a spus Winslet pentru The Guardian.

„Îl cunosc de jumătate din viață! Nu este ca și cum eu aș fi fost în New York sau el să fi fost în Londra și să putem să luăm cina sau să ne întâlnim la o cafea. Nu am putut să părăsim țările noastre. La fel ca alte atâtea prietenii la nivel global, ne-am dus dorul unuia altuia din cauza Covid”, a mai explicat actrița.
Titanic (1997) - filmstill

Cei doi actori au jucat împreună prima dată în filmul „Titanic”, în 1997, în rolurile lui Jack și Rose, iar mai târziu, ca soț și soție în filmul din 2008 „Revolutionary Road”. Despre rolurile lor din filmul „Titanic”, Kate Winslet a vorbit mereu cu mândrie. Erau foarte tineri pe atunci. „Am împlinit 21 de ani la acea filmare, iar Leo a împlinit 22 de ani”, a spus ea pentru aceeași publicație.

Kate Winslet, acum în vârstă de 46 de ani, și DiCaprio, 47 de ani, au dezvoltat o frumoasă relație de prietenie pe parcursul anilor, sunt foarte apropiați. „Este prietenul meu, prietenul meu cu adevărat apropiat”, mai spus Kate Winslet. „Suntem legați pe viață”, a încheiat ea.
Daily Instagram Posts

Citește și