(VIDEO) „N-aș fi devenit niciodată mamă, dacă n-aș fi făcut fertilizare in vitro”. Aura a povestit mai multe detalii despre fertilizarea in vitro

 (VIDEO) „N-aș fi devenit niciodată mamă, dacă n-aș fi făcut fertilizare in vitro”.  Aura a povestit mai multe detalii despre fertilizarea in vitro

Interpreta Aura a fost invitată la podcastgalben și a vorbit despre fertilizarea in vitro. Una dintre primele persoane publice din Moldova, care a apelat la această procedură, încă 20 de ani în urmă. Aura a povestit cum nu a reușit să rămână însărcinată la Chișinău și a avut succes, chiar după prima procedură la Kiev. De asemenea au fost abordate diferite aspecte legate de fertilizarea in vitro, cum o vede biserica și dacă o femeie singură ar putea apela la această procedură pentru a deveni mamă, scrie SHOK.md.

„ Prima dată am fost la Chișinău. Au fost 2 sau 3 încercări. Medicul mi-a recomand să merg la Kiev și acolo s-a primit din prima”.

La întrebarea, daca s-a confruntat cu presiunea societății, față de ea ca nu are copii, interpreta a răspuns:

„Eu foarte mult îmi doream, de la 25 de ani. Când am aflat că nu voi putea avea copii pe cale naturală, eram foarte dezamăgită. Viața nu mai avea sens. Am întâlnit la 30 de ani dragostea.Chiar dacă nu eram pregătită de o relație, sentimentele au apărut de la sine, dar când a mers vorba de familie, i-am zis ca nu pot avea copii. Viitorul soț a spus că mă iubește și o să trecem și peste asta. Într-un final am avut 2 gemene”.

La întrebarea despre persoanele childfree, Aura a spus:

„Perioada childfree o au tinerii mai des. Cei care se aruncă cu vorbele, oricum ajung la momentul când își doresc. Sau este o doză de egoism. Oameni se tem de responsabilitate.Da este evident că este un pic greu să crești un copil, trebuie să mă dedic, viața se schimbă. Când am născut fetele mi-a căzut cerul peste cap. Eu cred că oamenii, care nu vor copii au o dereglare”.

În concluzia finală Aura a spus:

Speranța moare la urmă, asta a fost cea mai mare realizare din viața mea. Dacă este posibilitate să faci o faci. Asta te bucură să devii mamă.

Vezi video-ul de mai jos:

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și