Natalia Morari vorbește, în premieră, despre tatăl copilului său: Ce nume va purta Rem

 Natalia Morari vorbește, în premieră, despre tatăl copilului său: Ce nume va purta Rem

Natalia Morari a oferit declarații inedite, în premieră, despre tatăl copilului său. Prezentatoarea TV a organizat o sesiune specială pe contul ei de Instagram, ocazie prin care le-a răspuns internauților la cele mai interesante întrebări. Fanii au profitat imediat și au întrebat-o pe jurnalistă: ce nume poartă Rem, scrie SHOK.md.

Băiatul este Rem Morari. Sunt multe întrebări despre tată. Pe deoparte sunt firești atâta timp cât sunt persoană publică, dar în același timp îmi par un pic nu la locul lor. Rem a avut un tată- donator, pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie. Am deja 37 de ani și nu mai vroiam să amân nașterea copilului până voi întâlni ”bărbatul visurilor mele”. Dar ce ține de xerox- asta am înțeles încă la ecografie”, a scris jurnalista ăn mediul online.

Natlia a mai adăugat: „„Așa se întâmplă că nu la toți le este dat să trăiască fericirea ca la carte. Femeile trebuie să înțeleagă că fericirea lor nu trebuie să fie condiționată de bărbatul de alături. Eu am trăit în familie divorțată, dar am fost cel mai fericit copil în lume pentru că mă simțeam mereu iubită. Anul trecut am decis să-mi construiesc propria fericire și l-am născut pe Rem. Cum va fi mai departe-viața va arăta

Natalia a devenit recent mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

Citește și