Nicole Cherry îşi doreşte să devină din nou mămică: „Dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc”

 Nicole Cherry îşi doreşte să devină din nou mămică: „Dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc”

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară anul trecut în luna noiembrie. La numai 23 de ani, artista a adus pe lume o fetiţă, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat complet. Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu recent, vedeta a mărturisit că îşi doreşte să aducă pe lume din nou un copil, de această dată un băiat, scrie SHOK.md, cu referire la presa română.

Nicole Cherry trăieşte de aproape trei ani o relaţie frumoasă cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare decât ea. Vârsta nu a fost un impediment între cei doi, ba mai mult pe 27 noiembrie 2021 cei doi au devenit pentru prima dată părinţi.

Într-un interviu recent, cântăreața a vorbit despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.

Artista a mărturisit că îşi doreşte un băiat de această dată.

„Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat”, a declarat Nicole Cherry.

Anastasia, fiica lui Nicole Cherry va fi botezată în luna mai. Artista și iubitul ei au decis să se căsătorească în aceeași zi. Au ales și nașii.

„Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi”, a spus aceasta.