Nicole Cherry, siluetă impecabilă la puțin timp după ce a născut. Cum arată solista într-o rochie mulată

 Nicole Cherry, siluetă impecabilă la puțin timp după ce a născut. Cum arată solista într-o rochie mulată

La sfârșit de noiembrie 2021, Nicole Cherry devenea mamă pentru prima dată, cu puțin timp înainte de a împlini 23 de ani. Solista s-a recuperat rapid și arată din nou ca înainte de a rămâne însărcinată, dovadă fiind și pozele pe care le postează pe rețelele sociale, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Nicole și-a arătat silueta recuperată după cele nouă luni de sarcină. A îmbrăcat o rochie mulată și scurtă, din propria colecție, care i-a venit ca turnată și nu a trădat nicio secundă faptul că îndrăgita artistă are un copil de nici două luni.

Tinerețea, faptul că se îngrijește bine, dar și moștenirea genetică au ajutat-o pe Nicole să revină în timp record la forma fizică dorită, așa că în rochia strâmtă, fără bretele și scurtă a arătat minunat. Pe lângă laudele pentru felul în care arată, fanii au felicitat-o și pentru piesa vestimentară creată chiar de brandul ei.

Artista a ales să nu accesorizeze masiv, ci s-a rezumat la un lănțișor fin, o brățară și inelul de logodnă primit de la iubitul ei, Florin Popa, cu puțin timp înainte de a deveni mămică, în același timp cu marea întrebare: „Vrei să fii soția mea?”.

Nicole Cherry a născut cu câteva zile înainte de a împlini 23 de ani

Nicole Cherry a adus pe lume primul ei copil și al logodnicului Florin Popa pe data de 27 noiembrie 2021, cu doar câteva zile înainte de a împlini 23 de ani. Micuța Anastasia a venit în viața părinților ei ca o rază de lumină și magie.

Maria Palade

https://shok.md/