Nicole Kidman, transfigurată de operaţiile estetice: „Nu mai eşti tu”

 Nicole Kidman, transfigurată de operaţiile estetice: „Nu mai eşti tu”

Nicole Kidman arrives at the 26th annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium & Expo Hall on Sunday, Jan. 19, 2020, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Nicole Kidman, în vârstă de 54 de ani, se jura în urmă cu câţiva ani că nu va face niciodată operaţii estetice şi că a încercat doar injecţiile cu botox împotriva ridurilor, scrie SHOK.md cu referire la click.

Numai că, după ce a publicat, recent, o poză pe reţelele sociale, în care nu mai seamănă cu chipul ei binecunoscut, gurile rele spun că a apelat nu demult la bisturiu. În fotografie, pare că are faţa ”îngheţată”, umflată şi ochii micşoraţi, potrivit ediţiei americane a revistei ”OK!”.

image

A avut probleme din cauza botoxului

În 2013, Nicole a recunoscut că a început să apeleze la botox şi că ajunsese să nu-şi mai poată mişca faţa.  A spus atunci că s-a decis să renunţe la procedurile estetice pentru totdeauna, însă acum pare că şi-a desfigurat faţa în lupta cu bătrâneţea.

Nicole Kidman, avere de 250 de milioane de dolari

Nicole este una dintre actriţele de cel mai mare succes la Hollywood şi are o avere de 250 de milioane de dolari. Ea a fost înscrisă la Liceul de fete North din Sydney, Australia, dar nu l-a terminat.

Maria Palade

https://shok.md/