Nicoleta Nucă a fost cerută de soție pe malurile Bosforului: Primele imagini de la fericitul eveniment

 Nicoleta Nucă a fost cerută de soție pe malurile Bosforului: Primele imagini de la fericitul eveniment

Interpreta de muzică ușoară și pop, Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie, după trei ani de relație. Toboșarul Alex Ursache i-a pus inelul pe deget, pe malurile Bosforului, iar acum aceștia se pregătesc de nuntă, scrie SHOK.md.

Confirmarea logodnei a venit chiar din partea Nicoletei care a postat o fotografie cu inelul pe Instagram, iar la descriere a adăugat descrierea „Am spus da. Te iubesc Alex”.

Imaginile postate de artistă au adunat mii de like-uri, iar printre colegii de breaslă care au felicitat-o se numără: Antonia, Ada, Feli, Giulia.

Nicoleta și iubitul ei sunt într-o escapadă romantică în Istanbul.

Nicoleta Nucă, originară din Republica Moldova și stabilită în România, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație.

În 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings” din Chișinău, distincția fiindu-le înmânată de către primarul de atunci, Dorin Chirtoacă.

În iulie 2004 a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secțiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa Enigma lumii.[1]

În 2014 a participat la emisiunea X Factor unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.[2]

În 2021 a participat la emisiunea Bravo,ai stil! Celebrities – sezonul 7, difuzată de Kanal D România , în calitate de concurentă.

Verdis Sorina

https://shok.md/

Citește și