Nicoleta Nucă a fost cerută de soție pe malurile Bosforului: Primele imagini de la fericitul eveniment

 Nicoleta Nucă a fost cerută de soție pe malurile Bosforului: Primele imagini de la fericitul eveniment

Interpreta de muzică ușoară și pop, Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie, după trei ani de relație. Toboșarul Alex Ursache i-a pus inelul pe deget, pe malurile Bosforului, iar acum aceștia se pregătesc de nuntă, scrie SHOK.md.

Confirmarea logodnei a venit chiar din partea Nicoletei care a postat o fotografie cu inelul pe Instagram, iar la descriere a adăugat descrierea „Am spus da. Te iubesc Alex”.

Imaginile postate de artistă au adunat mii de like-uri, iar printre colegii de breaslă care au felicitat-o se numără: Antonia, Ada, Feli, Giulia.

Nicoleta și iubitul ei sunt într-o escapadă romantică în Istanbul.

https://www.instagram.com/p/CSHxk0FqVdc/?utm_source=ig_web_copy_link

Nicoleta Nucă, originară din Republica Moldova și stabilită în România, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație.

În 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings” din Chișinău, distincția fiindu-le înmânată de către primarul de atunci, Dorin Chirtoacă.

În iulie 2004 a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secțiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa Enigma lumii.[1]

În 2014 a participat la emisiunea X Factor unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.[2]

În 2021 a participat la emisiunea Bravo,ai stil! Celebrities – sezonul 7, difuzată de Kanal D România , în calitate de concurentă.

Citește și