(video) „Așa-i cu dragostea la distanță”. Emilian Crețu sparge misterul ce a cuprins relația dintre Nina Ivanovna și Renato Usatîi

 (video)  „Așa-i cu dragostea la distanță”. Emilian Crețu sparge misterul ce a cuprins relația dintre Nina Ivanovna și Renato Usatîi

Se pare că Nina Crețu și Renato Usatîi sunt împreună. Cel puțin asta ne dă de înțeles un filmuleț publicat de fratele tinerei, Emilian Crețu, pe Instagram, unde cuplul au  o conversație prin telefon.

Emilian Crețu a declarat că cei doi se află la distanță unul de altul: Usatîi e în România, iar sora sa, la Negureni.

Din imaginile video publicate de actor, observăm cum Nina stă întinsă pe o canapea, în timp ce vorbește la telefon cu un bărbat, care are o voce, asemănătoare cu a lui Usatîi. Acesta spune că îi este frică să revină acasă. „Mă tem să mă pornesc acasă”.

„Așa-i cu dragostea la distanță. Unul la Negureni, altul la București. Aa, scuzați, ei sunt despărțiți”, a menționat Crețu, în story.

 

Cuplul șocant al începutului de an, Nina Crețu și Renato Usatîi s-ar fi despărțit. De pe pagina de Instagram a Ninei au fost șterse pozele, cu amintirile, care le avea alături de Usatîi, în noaptea de revelion.

Nu există o explicație oficială. Unii internauți se dau cu părerea că cei doi au pus punct relației.