Noi informații despre separarea anului. Shakira a fost trădată de detectivii pe care i-a angajat pentru a-l urmări pe Gerard Pique

 Noi informații despre separarea anului. Shakira a fost trădată de detectivii pe care i-a angajat pentru a-l urmări pe Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique au anunțat că se despart după 12 ani de relație printr-un comunicat de presă transmis în urmă cu aproape două săptămâni. Acum, însă, ies la iveală noi detalii despre cei doi, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Potrivit presei internaționale, înainte de a face pasul cel mare și să decidă să pornească pe drumuri separate, Gerard Pique a hotărât să se mute în apartamentul lui de burlac din Barcelona, iar viața lui de noapte s-a intensificat. Acest lucru a determinat-o pe Shakira să angajeze o echipă de detectivi.

După ce l-au ”filat” o perioadă, detectivii i-au adus cântăreței columbiene dovezile infidelității. Din nefericire, însă, ei au trădat-o pe artistă, dezvăluind o parte din informații presei după ce au obținut imagini exclusive.

Mai mult de atât, ei au oferit detalii despre infidelitatea lui Pique într-o emisiune TV, explicând că acesta a forțat-o pe Shakira să facă publică separarea: ”Shakira nu a vrut să apară știrea. Gerard este cel care a forțat-o să iasă, încep să aflu asta… Doamna are 22 de ani și este chelneriță într-un club de noapte pe care Piqué îl frecventează foarte mult”.

De asemenea, potrivit jurnaliștilor de la Marca, această situație a determinat-o pe Shakira să grăbească anunțul privind separarea. Înainte, însă, ea ar fi încercat să-l aducă pe fotbalist acasă de două ori, însă lucrurile nu au funcționat între ei.

Shakira și Pique ar urma să se întâlnească

Totodată, potrivit sursei citate, zilele acestea Shakira și Pique ar urma să se întâlnească pentru a pune la punct detaliile separării. Acest lucru este așteptat să domolească tensiunea apărută între ei, mai ales că amândoi încearcă să facă totul cât mai bine de dragul copiilor lor.

De asemenea, în urma separării, cântăreața columbiană are planuri să se mute din Spania în Miami, acolo unde își dorește să înceapă o viață nouă. De cealaltă parte, Pique trăiește într-un apartamentul lui de burlac pe care-l are în Barcelona.

Maria Palade

https://shok.md/