Novak Djokovic se confruntă cu probleme de sănătate, iar asta îi afectează evoluțiile: ”Nu e Covid, e altceva”

 Novak Djokovic se confruntă cu probleme de sănătate, iar asta îi afectează evoluțiile: ”Nu e Covid, e altceva”
0Shares

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a pierdut finala turneului de la Belgrad, scor 2-6, 7-6, 0-6, cu Andrey Rublev (24 de ani, locul 8 ATP) și scoate la iveală motivul pentru care a evoluat modest în ultima vreme, scrie SHOK.md cu referire la digisport.

Sârbul este convins că o probleme de sănătate îi afectează jocul din ultimele luni, iar asta se vede și în rezultatele pe care le înregistrează în meciurile pe care le dispută.

Novak Djokovic: „E puțin îngrijorător”

După ce la începutul anului a fost exclus de la Australian Open pentru că nu a fost vaccinat împotriva COVID-19, Nole spune că nu poate fi vorba de acest virus acum, ci se confruntă cu o altă problemă, pe care nu a vrut să o detalieze.

”Nu e Covid, e altceva, dar n-aș vrea să intru în detalii. Nu cred că e necesar. Este doar ceva care îmi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni. E puțin îngrijorător că am acest sentiment pe teren… Nu este o chestiune de corp, este doar ceva care mă afectează. Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva, poate doar la începutul carierei. De aceea cred că are legătură cu boala. Se pare că timpul de recuperare este mai lung decât mă așteptam. Nu m-am simțit rău până în setul al doilea. Apoi, după un time-out medical, am crezut că sunt pregătit pentru decisiv, dar am avut combustibil doar pentru două-trei schimburi”, a declarat Novak Djokovic, după meciul cu Rublev, potrivit alo.rs.

Finala dintre Novak Djokovici şi rusul Andrey Rublev, scor 2-6, 7-6, 0-6, a durat două ore și 29 de minute. Ultimul act a durat doar 34 de minute, un set cu o desfăşurare de neimaginat pentru sârb, fără nicio șansă în fața rivalului său de pe locul 8 mondial.

Cei doi erau favoriții 1 și 2 de la Belgrad, iar pentru Nole este al doilea turneu la rând după revenire fără trofeu câștigat.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/