„Nu există femei urâte – există femei neîngrijite” Vera Brejneva a dezvăluit secretele frumuseței

 „Nu există femei urâte – există femei neîngrijite” Vera Brejneva a dezvăluit secretele frumuseței

Vera Brejneva este dintre cele mai frumoase femei din Rusia. Ea știe să asorteze machiajul, coafura și stilul vestimentar. Se pare că vedeta știe secretul, despre cum să arate bine în orice moment, scrie SHOK.md.

Cântăreței i se adresează foarte des întrebări despre îngrijire și frumusețe, de aceea, a decis să răspundă urmăritoarelor ei de pe Instagram și totodată, să povestească despre frumusețea feminină.

„Nu există femei urâte – există femei neîngrijite. Desigur că echilibrul este important. Cei care sunt excesiv de dependenți de îngrijirea de sine, se degradează în alte domenii. Dar, este important să ai grijă de tine și să te dedici ție însuți”, spune Vera

Brejneva crede că iubirea de sine începe cu îngrijirea stării și a aspectului tău interior. Așa îți menții și sănătatea.

„Primul și cel mai important lucru este somnul. Am învățat să mă culc mai devreme. În caz că nu reușesc noaptea să dorm, recuperez.  În al doilea rând, mă asigur că dieta mea este echilibrată. În al treilea rând, o dată pe an fac un control complet al organismului. Și desigur practic sportul”, a scris Vera în postarea sa de pe instagram.

https://www.instagram.com/p/CTG9T-LjyTY/

Aceste reguli simple o  ajută pe Vera să se simtă mai bine și să aibă o dispoziție bună de viață. Brejneva, de asemenea, nu uită să-și îngrijească zilnic pielea și părul.

Maria Palade

https://shok.md/