(video) „Nu înțeleg cum să te simți bine, când cineva moare”: Nicu Țărnă, critici dure la adresa unor personalități din Rusia

 (video) „Nu înțeleg cum să te simți bine, când cineva moare”: Nicu Țărnă, critici dure la adresa unor personalități din Rusia

Nicu Țărnă a venit cu critici dure la adresa unor personalități din Rusia, care sprijină armata rusească. „Mai bine să taci, decât sa susții  Z”-ul acesta. Eu cred că această literă latină nu merită atâta ură și dușmănie din partea noastră, pentru că s-a transformat într-un simbol al morții, a spus artistul, în cadrul unui interviu. Totodată, interpretul speră că în curând, războiul se va termina, iar „ucrainenii vor ieși învingători”. 

Întrebat cum a fost luna aceasta pentru el, de când s-a început războiul, artistul a spus că „incertă pe anumite momente. Din păcate ne deprindem și cu asta. Prima săptămână cred că toți eram alarmați, mă uitam pe tot felul de canale de Telegram, după aia le-am șters”.

 Artistul a declarat că poporul ucrainean este foarte curajos și moldovenii au ce învăța de la ei.

„Eu cred că ucrainenii vor câștiga acest război și vor deveni una dintre cele mai puternice națiuni din Europa. Statul Ucraina, cu siguranță va fi unul dintre cele mai dezvoltate. Noi trebuie să profităm, în sensul bun al cuvântului și să luăm o lecție. 

Eu nu cred că noi am fi rezistat în felul acesta”.

Țărnă s-a arătat revoltat cu referire la anumiți artiști din Rusia, pe care cândva îi admira.

„Deja nu-i mai pot să-i văd pe aceștia de la Comedy club, Moscova. Nu înțeleg cum să te simți bine, când cineva moare. 

Cred că o să se reseteze societatea lor, au nevoie de o lustrație, ca și noi. E vorba de presa lor, propagandiști aceștia. De fapt, ei sunt călăii care au incitat la ură”.

Citește și