„Nu-și găsește locul”: Nicoleta Nucă vrea să plece din România. Vezi motivul

 „Nu-și găsește locul”: Nicoleta Nucă vrea să plece din România. Vezi motivul

Nicoleta Nucă și iubitul ei, Alex Ursache, au în plan să se mute definitiv din România, mai ales dacă, în viitor, vor deveni părinți. Cei doi își doresc ca micuții lor să crească într-o societate model, fiind total dezamăgiți de ce se întâmplă în țara noastră, relatează SHOK.md, cu referire la cancan.

Originară din Republica Moldova, Nicoleta Nucă este stabilită de mai mulți ani în România. Viața din țara noastră pare să nu fie, însă, pe placul artistei. În cel mai recent interviu, cântăreața a dezvăluit că vrea să se mute pe alte meleaguri, unde să-și crească liniștită copiii. Recunoaște, însă, că, pentru moment, nu se simte pregătită să devină mamă.

Treaba cu copiii e în plan foarte îndepărtat. Nu-mi doresc copii, nu simt că e momentul potrivit pentru mine. Am trăit mult prea puțin ca să îmi doresc asta. Mi-aș dori să fac copii dacă aș ști că trăiesc într-o societate cum trebuie, nu una ca a noastră. Tocmai de asta avem în plan să ne mutăm într-o altă țară”, a spus Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă, gata de nuntă. „Va fi ceva restrâns, cu o mână de oameni”

În prezent, Nicoleta Nucă este mai fericită ca oricând. Formează un cuplu de patru ani cu Alex Ursache, cu care are în plan să se căsătorească. Cântăreața a spus că nu își dorește o nuntă fastuoasă, ci ceva restrâns, doar cu familia și prietenii apropiați alături.

Ne dorim să facem nunta peste hotare într-un număr extrem de restrâns, doar familia și atât. Ne gândeam să o facem anul viitor în Italia, pe insula Capri. Nunta pentru mine este sărbătoarea iubirii a doi oameni, nu-mi plac deloc tradițiile de aici, de acasă. Rochia nu m-am gândit încă cum va fi, dar clar nu va fi una de prințesică. Va fi o rochie din stofă, simplă, un hand-made, important este să fie unicat, să nu semene cu a altcuiva”, a mai declarat artista.

Citește și