Numele și fotografia Alinei Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a dispărut brusc de pe site-ul companiei media pe care o conduce

 Numele și fotografia Alinei Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a dispărut brusc de pe site-ul companiei media pe care o conduce

Numele și fotografia Alinei Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, au dispărut subit de pe site-ul imperiului media pe care aceasta îl controlează, scrie SHOK.md cu referire la elle.

Numele și fotografia Alinei Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, au dispărut subit de pe site-ul imperiului media pe care aceasta îl controlează, National Media Group (NMG).

Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, a fost o prezență constantă în secțiunea dedicată Consiliului de Administrație a National Media Group (NMG), dar informațiile despre ea au dispărut brusc – pe fondul temerilor de sancțiuni ce ar putea fi impuse de Occident.

Această decizie de înlăturare a informațiilor despre Kabaeva are cu siguranță legătură cu anunțul că vor exista sancțiuni impuse celor două fiice ale lui Vladimir Putin, dar și a numeroaselor solictări transmise de liderul opoziției din Rusia, Alexei Navalnîi, aflat în închisoare, care a solicitat în numeroase dăți acțiuni occidentale împotriva puternicei „prese de propagandă” a Kremlinului.

Alexei Navalnîi a indicat în mod special grupul de televiziune și ziare al lui Kabaeva, argumentând că este cel mai probabil deținut chiar de Vladimir Putin personal. Salariul ei a fost estimat la aproape 8 milioane de lire sterline pe an.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și