Nuntă bogătașă. Bill Gates și-a măritat fiica cea mare

 Nuntă bogătașă. Bill Gates și-a măritat fiica cea mare

Jennifer Gates, fiica cea mare a lui Bill și Melinda Gates, s-a măritat weekendul trecut. Ceremonia a avut loc la herghelia familiei din Westchester County. Acest eveniment important i-a adus alături pe Bill și fosta lui soție, de care a divorțat oficial la începutul lunii august, după 27 de ani de mariaj, scrie SHOK.md cu referire la aquarelle.

Astfel, mireasa și părinții bogătași au fost surprinși plimbându-se pe teritoriul proprietății de 16 milioane de dolari. Invitați de seamă au participat la ceremonia de nuntă a lui Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani.

Mireasa a purtat o creație specială de-a Verei Wang. Designerul i-a cusut o rochie cu mâneci lungi și top din dantelă prețioasă, care i-a pus în evidență silueta perfectă și fustă din tulle. A avut o coafură lejeră. Părul prins cu o agrafă la spate, machiaj delicat și cercei fini. Nouă domnișoare de onoare i-au fost alături. Acestea au purtat rochii lungi de un verde smarald.

Fiica cea mare a lui Bill Gates, Jennifer Katharine, a fost cerută în căsătorie în 2020. Anunțul a fost făcut chiar de ea prin intermediul unei imagini emoționante postate pe Instagram, scrie elle.ro.

„Nayel Nassar, ești unic”, a scris ea atunci. „M-ai cucerit în acest weekend, surprinzându-mă într-unul dintre cele mai frumoase locuri. Abia aștept să îmi petrec tot restul vieții învățând, crescând, râzând și iubind alături de tine. De un milion de ori da.”

De asemenea, și logodnicul ei, Nayel Nassar, a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu el și Jennifer alături de un mesaj cu adevărat special. „A SPUS DA!! Mă simt cel mai norocos și fericit om din lume în acest moment. Jenn, ești tot ce mi-am putut imagina vreodată. Abia aștept să creștem împreună pe parcursul acestei călătorii care se numește viață și pur și simplu nu mi-o pot imagina fără tine. Te iubesc mai mult decât ți-ai putea imagina și îți mulțumesc pentru faptul că fiecare zi alături de tine este precum un vis”, a scris Nayel.

Maria Palade

https://shok.md/