O actriță de filme pentru adulți, ucisă și aruncată la marginea unui drum. Vecinul ei, angajat la o bancă, a fost arestat

 O actriță de filme pentru adulți, ucisă și aruncată la marginea unui drum. Vecinul ei, angajat la o bancă, a fost arestat

Cadavrul dezmembrat al unei actrițe de filme pentru adulți, pus în mai mulți saci de gunoi, a fost descoperit de poliția din Brescia. Carol Maltesi avea 26 de ani și era mama unui copil de 6 ani. Un vecin de 43 de ani, angajat la o bancă, a recunoscut că a ucis-o, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Carol Maltesi, care lucra sub numele de scenă Charlotte Angie, jucase într-o serie de filme erotice și era activă pe OnlyFans. A fost văzută în viață pentru ultima oară în ianuarie, în apropierea casei ei din Rescaldina, lângă Milano. Davide Fontana, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat după ce a recunoscut că este autorul crimei, potrivit Corriere della Sera.

Poliția a găsit cadavrul dezmembrat și pus în mai mulți saci de gunoi în urmă cu zece zile la Borno, lângă Brescia. Se presupune că rămășițele au fost ținute în congelator câteva luni și au fost aruncate recent la marginea unui drum.

Detectivii au reușit să o identifice după ce au făcut publice fotografii cu cele 12 tatuaje identificate pe corpul ei și au primit apeluri de la persoane care le-au recunoscut.

Fontana a fost găsit după ce mașina lui a fost surprinsă de mai multe camere de trafic din zona Borno, în apropiere de locul în care a fost descoperit cadavrul. Chemat la poliție să dea declarații, el a făcut mai multe afirmații contradictorii care l-au dat de gol.

Carol Maltesi, mama unei fetițe de șase ani, a început să lucreze ca actriță în filme pentru adulți la începutul pandemiei, după ce a rămas fără loc de muncă. Începuse o relație cu vecinul ei Davide Fontana la începutul acestui an, dar după puțin timp s-ar fi despărțit.

Fontana le-a spus polițiștilor că ar fi ucis-o cu ciocanul, în timpul unui joc erotic și a vrut să îți ascundă crima. Astfel, i-ar fi ars fața, pentru a-i ascunde identitatea, după care i-a dezmembrat corpul și l-a ținut o perioadă în congelator.

Carol trebuia să participe la un festival erotic din Milano la începutul acestei luni, dar nu și-a făcut apariția.

După ce a ucis-o, Fontana i-a folosit telefonul și a trimis mesaje mamei tinerei în care spunea că a renunțat la filmele pentru adulți, dar că nu are timp să-i explice planurile ei. Fontana a răspuns chiar și la mesajele fanilor îngrijorați care au recunoscut tatuajele spunându-le: „Da, tatuajele arată ca ale mele, dar eu sunt ok”.

„Suspectul a mărturisit crima după ce a fost confruntat cu probe. El i-a folosit telefonul și chiar i-a plătit chiria pentru a face să pară că era încă în viață”, a declarat pentru presa italiană procurorul de caz, Lorena Ghibaudo.

Fontana a fost arestat preventiv pentru omor calificat și dezmembrarea unui cadavru.

Citește și