O cântăreață de muzică populară din România, a ajuns „vedetă” pe un site pentru adulți

 O cântăreață de muzică populară din România, a ajuns „vedetă” pe un site pentru adulți

Silvana Râciu, interpretă de muzică populară a trecut prin cele mai grele momente ale vieții sale. Fotografiile sale au ajuns pe un site pentru adulți, scrie SHOK.md.

O femeie ușuratică s-a folosit o vreme de fotografiile cântăreței de muzică populară și au ajuns pe un site pentru adulți. Vedeta e disperată că poliția nu a făcut nimic.

Nu s-a gândit niciodată că viața ei va fi tulburată de o femeie de moravuri ușoare. Ce s-a întâmplat cu frumoasa cântăreață de muzică populară Silvana Râciu? A ajuns fără să aibă nici o vină pe un site de adulți. Cântăreața obișnuia să-și facă poze în rochii decoltate, iar la un moment dat a fost anunțată de un coleg că a apărut pe un site de matrimoniale.

Anunțul la site-ul de adulți a făcut-o pe cântăreață să fie foc și pară. „Pufoasă, faină, sociabilă și dezinvoltă, o companie plăcută, te invit să mă cunoști! Locația unde pot fi găsită este un apartament cochet, ideal unei întâlniri discrete. Nu mă contactați dacă sunteți amatori de doamne slăbuțe. Sunt o doamnă cu forme voluptoase, frumos conturate, cu sânii plini și apetisanți. Dacă aceste rânduri ți-au stârnit interesul și îți dorești să ne cunoaștem…aștept telefonul tău. Te pup… ”, a scris femeia care s-a folosit de pozele vedetei.

Potrivit societatea.ro, aceasta situație durează de ani buni, iar poliția la care a apelat interpreta nu a făcut absolut nimic. Mai mult, au motivat că nu e de competența lor. „Cică nu este de competența poliției să mă ajute și să facă anchetă. Așa e legea… Prostituția nu mai e considerată o faptă penală. Măi să fie! Dacă nici poliția nu te ajută în țara asta, atunci cine? Dumnezeu? În ce țară trăim?”, a declarat Silvana Râciu.

Gritco Adriana

https://shok.md/