Andra și Cătălin Măruță, în pericol de divorț: O celebră clarvăzătoare face o previziune

 Andra și Cătălin Măruță, în pericol de divorț: O celebră clarvăzătoare face o previziune

Mulți oameni își caută toată viața iubirea și sufletul pereche. Unul din exemplele unei relații frumoase și simple este cel al soților Măruță, cred mulți dintre români. Fanii celor două vedete au văzut de-a lungul anilor doar evenimente fericite în preajma lor, dar și o liniște în jurul poveștii lor de dragoste. Iată că o cunoscută clarvăzătoare susține că cei doi nu sunt făcuți unul pentru celălalt.„Nu sunt suflete pereche”, a mărturisit ea, scrie SHOK.md cu referire la playtech.

Majoritatea oamenilor își caută iubirea în special în zilele noastre. Căsătoriile promise sau cele din interes ori obligații au dispărut din prim-plan, dar cu toate astea relațiile longevive sunt și ele pe cale de dispariție.

Mulți oameni se plâng de singurătate și de neîmplinire în sectorul amoros, dar printre norocoșii din văzul tuturor se află Andra și Cătălin Măruță.

Ei sunt un real exemplu pentru fanii care tânjesc la un mariaj de durată și fără probleme grele. Vedetele s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună doi copii.

Deși mulți văd perfecțiunea în familia celebră, Carmen Harra susține că ei sunt departe de așa ceva. Previziunile specialistei au pornit după ce a auzit că soția prezentatorului și-a pierdut inelul de logodnă, acesta fiind un semn rău. De asemenea, ea a analizat și alte aspecte din căsătoria lor.

,,Există şi pericolul unui divorţ”.

„A pierde inelul de logodnă sau a crede în tot felul de superstiţii depinde de la om la om. Sunt oameni care nu cred în nimic, dar ce credem, devenim.

Dacă noi credem mereu în farmece, blesteme, superstiţii, ziua de 13 vineri, pisica neagră etc, atragem prin gândurile astea circumstanţe care pot fi mai mult negative şi în mintea noastră trec mii de gânduri în fiecare zi. Gândurile astea devin realitatea noastră fizică, se transformă în lumea pe care noi o trăim.

Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă.

Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant””, a explicat clarvăzătoarea la un canal de televiziune din România.

Maria Palade

https://shok.md/