O femeie a decis să nască singură, în ocean, fără asistență medicală. Ce s-a întâmplat cu ea și copilul ei

 O femeie a decis să nască singură, în ocean, fără asistență medicală. Ce s-a întâmplat cu ea și copilul ei

Ea a fost însoțită pe Plaja Majagual, Nicaragua, doar de partenerul ei Benni Cornelius, în vârstă de 42 ani. Josy a postat pe contul ei de Instagram întreaga poveste după ce a născut pe malul Oceanului Pacific, scrie SHOK.md cu referire la a1.

A fost dorința ei să nască fără asistență medical. De asemenea, ea a povestit că pe durata sarcinii a refuzat să facă vreo ecografie. În video-ul care a devenit viral, Josy apare pe malul apei, fără lenjerie intima, fiind în apă în timp ce valurile se lovesc de spatele ei.

Josy Peukert a povestit că valurile aveau același ritm cu contracțiile ei, iar asta o făcea să se simtă foarte bine și să îi mai aline din dureri. Femeia a devenit un exemplu de putere și curaj pentru alte tinere mămici. Ea este mama a patru copii acum și familia pe care o are cu partenerul ei Benni este un rai pentru ea.

Experții în medicină din întreaga lume nu sunt de acord cu astfel de nașteri, după ce un caz dificil în 2018 le-a atras atenția tuturor. În urmă cu 4 ani, o femeie a încercat să nască singură, fără ajutor specializat, iar nașterea a durat 6 zile, după care fiul ei s-a născut mort.

Ce „trusă” a luat femeia cu ea pentru a naște în ocean
Josy și-a explicat însă decizia:

“Mi-a venit această idee că vreau să nasc singură în ocean și pentru că erau prielnice condițiile în acea zi, am făcut-o”.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și