O femeie „a furat” vaccinul anti-Covid al bătrânei pe care o îngrijea în Italia

 O femeie „a furat” vaccinul anti-Covid al bătrânei pe care o îngrijea în Italia
0Shares

O italiancă de 59 de ani riscă să ajungă după gratii, după ce a furat vaccinul anti-Covid al bătrânei pe care o îngrijea în localitatea Formia., scrie SHOK.md.

Femeia de 59 de ani din Napoli s-a prezentat la centrul de vaccinare în locul bătrânei de 93 de ani. A arătat doar mesajul de convocare primit pe telefonul său mobil, probabil în faza de rezervare, şi abia după ce a primit vaccinul a predat datele personale, informează  Mediafax.

Operatorii au observat schimbul de identitate când au verificat datele personale ale femeii care nu corespundeau cu cele din rezervarea iniţială, aparţinând bătrânei de 93 de ani. Pentru că nu avea nicio fotografie pe acte, escrocheria nu a fost demascată imediat.

„Dacă înşelătoria nu ar fi ieşit la iveală, doamna care avea dreptul la vaccin ar fi riscat să nu îl mai facă”, spune comandantul carabinierilor din Formia, căpitan Michele Pascale.

Acum, femeia din Napoli este cercetată pentru fals privind identitatea şi va fi nevoită să explice motivele gestului ei. Între timp, bătrâna care trebuia vaccinată va primi serul în curând.

0Shares