O femeie din Coreea de Sud primeşte mii de apeluri din cauza serialului „Squid Game”

 O femeie din Coreea de Sud primeşte mii de apeluri din cauza serialului „Squid Game”

Netflix va edita numărul de telefon care apare în serialul Squid Game. Decizia a fost luată după ce o femeie din Coreea de Sud a spus că primeşte mii de apeluri şi mesaje de la tineri care vor să se înscrie în concursul din serial, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Femeia de afaceri din Seongju a declarat pentru presa locală că miile de mesaje şi apeluri îi fac viața de zi cu zi dificilă.

„Acesta este numărul pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, aşa că sunt destul de surprinsă. Există mai mult de 4.000 de numere pe care trebuie să le şterg de pe telefonul meu”, a declarat aceasta.

Femeia a mai adăugat: .„La început nu ştiam de ce, dar prietenul meu mi-a spus că numărul meu de telefon apare în Squid Game şi atunci mi-am dat seama”.

Femeia ar fi refuzat ofertele de despăgubire de până la cinci milioane de won, aproximativ 4 mii de dolari.

Netflix nu a comentat cererile de despăgubire, dar și-a îndemnat fanii să nu mai sune la acest număr.

„Împreună cu compania de producție, lucrăm pentru a rezolva această problemă, inclusiv editarea scenelor cu numere de telefon, acolo unde este necesar”, au declarat reprezentanți Netflix.

Serialul a avut premiera pe 17 septembrie, iar Netflix spune că a ajuns pe primul loc în 90 de ţări în doar 10 zile şi este pe punctul de a deveni cel mai vizionat serial din istorie.