O înotătoare din SUA, la un pas de tragedie la CM de la Budapesta: A leșinat brusc

 O înotătoare din SUA, la un pas de tragedie la CM de la Budapesta: A leșinat brusc

O înotătoare din Statele Unite ale Americii a fost aproape de o tragedie la Campionatul Mondial de la Budapesta, scrie digi24.ro.

La competiția în care David Popovici (17 ani) a scris istorie în proba de 200 de metri liber și în cea de 100 de metri liber, Anitei Alvarez (25 de ani) i s-a făcut rău în timpul unei probe.

Americanca participa la proba de înot artistic, cea individuală, iar la un moment dat a leșinat din neant și a ajuns la fundul bazinului. Antrenoarea sa, Andrea Fuentes (39 de ani), a reușit să o salveze și a povestit cu lux de amănunte incidentul.

„A fost o sperietură uriașă. A trebuit să sar în bazin, deoarece salvamarii nu aveau de gând s-o facă. Mi-a fost frică pentru că nu respira, dar acum se simte foarte bine.

A avut apă în plămâni, iar odată ce a început să respire din nou, totul a fost bine. S-a simțit ca o oră întreagă. Am spus că lucrurile nu sunt în regulă, am țipat la salvamari să se arunce în apă, dar nu m-au auzit sau nu au înțeles ce am spus.

Nu respira. Am sărit cât de repede am putut, de parcă eram la finala Jocurilor Olimpice”, a povestit Fuentes, conform Firstpost.

În galeria foto de mai jos poate fi văzut atât momentul în care Alvarez leșină și se duce la fundul bazinului, cât și intervenția de eroină a antrenoarei sale.

anita alvarez (2)

anita alvarez (12)

anita alvarez (4)

anita alvarez (9)

anita alvarez (7)

anita alvarez (6)

anita alvarez (8)

anita alvarez (3)

anita alvarez (11)

anita alvarez (10)

anita alvarez (5)

Hungary Swimming Worlds

Hungary Swimming Worlds