O minoră, bătută, rasă haotic pe cap, arsă cu un deodorant aprins cu bricheta și violată, alături de o altă fată, de trei tineri: Ce sentință riscă indivizii

 O minoră, bătută, rasă haotic pe cap, arsă cu un deodorant aprins cu bricheta și violată, alături de o altă fată, de trei tineri: Ce sentință riscă indivizii
2Shares

Trei bărbați acuzați de comiterea mai multor infracțiuni, și anume: trafic de copii, trafic de ființe umane, viol, pornografie infantilă și încălcarea inviolabilității vieții private au fost trimiși în judecată. Potrivit informațiilor indivizii riscă o pedeapsă maximă de până la 20 de ani de închisoare sau detențiune pe viață, scrie UNIMEDIA.

„Reieșind din actul de învinuire, cei trei acuzați, în vârstă de 28, 24 și, respectiv, 20 de ani, creând un grup organizat în scopul exploatării sexuale necomerciale a unei minore de 15 ani și a unei fete de 21 de ani, pe parcursul mai multor zile ale anului curent, au abuzat sexual cele două tinere.

Minora a fost recrutată și adăpostită la domiciliul unuia dintre făptuitori, situat în centrul țării, unde a fost supusă unor acte degradante, fiind filmată de aceștia.

Potrivit rechizitoriului, victima a fost dezbrăcată, fiindu-i arse hainele și forțată să danseze, fiind acoperită doar cu o perdea. A fost impusă să consume băuturi alcoolice și a fost lovită cu palmele, pumnii, cu o țeavă metalică, și alte obiecte. Ulterior, a fost tunsă haotic pe cap și sprâncene cu un aparat de frezat. Pe lângă violența sexuală, în timpul abuzurilor, acesteia îi erau provocate arsuri, cu folosirea unei brichete și a unui deodorant.

Pe parcursul urmăririi penale, învinuiții s-au aflat în stare de arest preventiv, inclusiv la momentul expedierii cauzei penale în instanța de judecată. Aceștia riscă o pedeapsă maximă de până la 20 de ani de închisoare sau detențiune pe viață”, se arată în comunicatul emis de Procuratura Generală a Republicii Moldova.

2Shares

Aura Mereuta

https://shok.md