O moldoveancă este concurentă la Survivor România 2021. Finalista sezonul 5 Bravo, ai stil! merge în sălbăticia din Dominicană

 O moldoveancă este concurentă la Survivor România 2021. Finalista sezonul 5 Bravo, ai stil! merge în sălbăticia din Dominicană

Patru noi concurente, printre ele și o moldoveancă se alătură Faimoșilor și Războinicilor la Survivor România. Fetele sunt pregătite să înfrunte provocările din Dominicană, scrie SHOK.md.

În vârstă de 32 de ani, Irina Ceban din Republica Moldova a devenit cunoscută în România după participarea în emisiunea Bravo, ai stil!, unde a reușit să ajungă în Marea Finală. Moldoveanca este cântăreață și stilist, fiind îndrăgostită de artă.

La vârsta de 26 de ani, vedeta a luat decizia de a se muta din Chișinău în România, pentru a-și lansa cariera muzicală. Pasionată de modă, Irina Ceban a studiat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice și a urmat o școală de stiliști în România și apoi una în America.

Perioada de pandemie a fost una ocupată pentru noua concurentă Survivor România 2021, pentru că a locuit timp de nouă luni în Miami, unde a studiat și a lucrat pentru câteva proiecte de styling.Cel mai greu moment a fost că nu și-a putut vedea părinții și fratele de mai bine de un an, pentru că aceștia locuiesc în țări ce au avut restricții severe de circulație.

Irina Ceban se consideră perfecționistă și a acceptat provocarea Survivor România pentru că îi place sportul și să trăiască experiențe noi. Dacă ar fi să câștige Marele Premiu, vedeta ar investi în visurile ei așa cum a făcut și până acum.

În lumea muzicală, Irina Ceban e cunoscută ca „ Irisha ” și a cântat cu mai mulți cântăreți celebri. În 2017, artista a debutat în lumea muzicală, alături de DJ Sava. Ea este urmărită de aproape 50 de mii de fani pe Instagram, acolo unde postează des despre stilul ei de viață, muzică și modă, scrie wowbiz.ro.

Gritco Adriana

https://shok.md/