O oră a înotat până la țărm: În SUA, un băiat de șapte ani și-a salvat eroic tatăl și sora, care au fost luați de curent

 O oră a înotat până la țărm: În SUA, un băiat de șapte ani și-a salvat eroic tatăl și sora, care au fost luați de curent
În statul american Florida, Chase Post, în vârstă de șapte ani, și-a salvat tatăl și sora de patru ani, care au fost luați de curent. Băiatul a înotat o oră până la țărm pentru a cere ajutor scrie SHOK.md cu referire la edition.

Totul s-a întâmplat vineri, 28 mai, pe râul St. John din Jacksonville, când familia Poust a plecat într-o excursie cu barca. Părintele Stephen Poust a spus că a pus barca la ancoră, când brusc curentul a crescut și micul Abigail, așezat la pupa, a căzut în apă. Chase s-a scufundat după ea, dar el însuși a fost capturat de pârâu.

Stephen, încercând să-i ajute pe amândoi, i-a spus lui Chase să înoate până la țărm, în timp ce el însuși a încercat să o apuce pe fiica sa, care era într-o vestă de salvare.

Băiatului i-a trebuit o oră pentru a ajunge la țărm. El a spus că a înotat pe spate și „ca un câine” pentru a economisi puterea. Ieșind din râu, copilul a fugit la cea mai apropiată casă și a cerut ajutor.

În acel moment, potrivit Departamentului de Pompieri și Salvare din Jacksonville (JFRD), tatăl și sora lui Chase fuseseră deja transportați la 2,4 până la 3 kilometri de barca.

Salvatorii au spus că acum toți participanții la incident se descurcă bine.

„Nu am fi putut visa la un rezultat mai bun”, a spus JFRD.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și