O prezentatoare TV din Rusia are o dilemă după ce a văzut întâlnirea sportivilor ruși cu Joe Biden: ”E și amuzant”

 O prezentatoare TV din Rusia are o dilemă după ce a văzut întâlnirea sportivilor ruși cu Joe Biden: ”E și amuzant”

Componenții echipei americane de hochei pe gheață Tampa Bay Lightning au mers la Casa Albă pentru o întâlnire cu președintele Joe Biden, după câștigarea pentru a doua oară consecutiv a Cupei Stanley, scrie SHOK.md cu referire la digisport.

Printre membrii delegației s-au numărat și trei ruși, jucătorii Andrei Vasilevsky, Mikhail Sergachev și Nikita Kucherov, ceea ce a făcut-o pe Victoria Bonya, model și prezentatoare TV din Rusia, să aibă o dilemă.

Rusoaica e surprinsă că întâlnirea dintre jucătorii de hochei ruși și Joe Biden a avut loc, în condițiile în care Statele Unite ale Americii au susținut suspendarea și excluderea sportivilor ruși din competiții, din cauza războiului provocat în Ucraina de Vladimir Putin.

”Felicitări, NHL (n.r. liga americană de hochei) pentru că nu te-ai supus politicienilor.

Pe de altă parte, e și amuzant să văd că jucătorii noștri de hochei s-au întâlnit cu Biden, în ciuda faptului că Statele Unite ale Americii sunt cele mai vocale în ceea ce privește cerințele de excludere a sportivilor noștri din toate competițiile”, a spus Victoria Bonya, potrivit Sports.ru.

Sportivii ruși, decorați de Vladimir Putin
Tot în această săptămână, rușii care au cucerit medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing au fost decorați, la Kremlin, de către Vladimir Putin.

Întâlnirea de la Moscova i-a făcut pe americanii de la New York Times să continue speculațiile în privința stării de sănătate a lui Vladimir Putin, care ar fi degradată, pentru că președintele rus a fost surprins umflat la față.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și