O s-avem un băiețel! Sezonul 3 din „YOU” revine cu o mulțime de surprize

 O s-avem un băiețel! Sezonul 3 din „YOU” revine cu o mulțime de surprize

Netflix ne aduce o mulțime de premiere mult așteptate în toamna aceasta. După ce a anunțat că în septembrie revin „La casa de Papel”, „Lucifer” și „Sex Education”, a venit rândul serialului „YOU”. Potrivit kissfm.ro, sezonul 3 din producția cu Penn Badgley în rolul principal va fi lansat pe 15 octombrie! Vestea cea mare, pe lângă data premierei, este că în noul sezon Joe Goldberg și Love, interpretată de Victoria Pedretti, vor deveni părinți, relateaă SHOK.md.

„Un băiat nu este ceea ce așteptam și aș minți dacă aș spune că gândul la un mini eu este pur și simplu incitant și nu este lipsit de provocări”, se aude Joe spunând, în timp ce pregăteșt un tort. „Să spunem doar că sper că vei face așa cum spun eu, nu așa cum fac eu, dar pentru tine aș putea să mă schimb. Voi fi un bărbat pe care să îl iei drept exemplu, un bărbat pe care vei fi mândru să-l numești tată”.

Unde ne-a lăsat sezonul 2?

În sezonul anterior al seriei l-am văzut pe Joe părăsind New York-ul și plecând spre Los Angeles, unde și-a schimbat numele în Will și a cunoscut pe Love Quinn. Povestea lor de dragoste a urmat același model devenit deja clasic, însă a descoperit că el și Love au mai multe lucruri în comun decât s-ar fi așteptat.

Dar acum, cei doi încep o nouă viață! Cuplul tocmai „s-a mutat într-un într-un nou cartier, Madre Linda, din nordul Californiei, unde sunt înconjurați de antreprenori privilegiați din domeniul tehnologiei, mămici cu blogguri care judecă pe toată lumea, și biohackeri faimoși”, potrivit descrierii de pe Netflix.

De asemnea, sezonul 3 aduce și câteva personaje noi. Actorii Saffron Burrows, Scott Speedman, Michaela McManus, Tati Gabrielle, Dylan Arnold și alții se alătură distribuției, probabil îl rolurile noilor vecini.

Urmărește aici trailer-ul pentru sezonul 3 din „YOU”!

Citește și