O tânără de 19 ani s-a aruncat pe geam, ca să scape de traficanţi, dar a rămas în viață

 O tânără de 19 ani s-a aruncat pe geam, ca să scape de traficanţi, dar a rămas în viață
0Shares

O tânără de 19 ani a fost surprinsă sărind pe geam, de la 9 metri, în încercarea disperată de a scăpa de bărbații care intenționau să o vândă. Imaginile șocante arată momentul în care Sirin N. E se aruncă în gol, fără să țină cont de pericol sau de încercările disperate ale martorilor, care au încercat să o oprească, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.

Incidentul a avut loc în Antalya, Turcia, la începutul lunii septembrie. Fără să conștientizeze pericolul în care se afla de fapt tânăra, un martor îi strigă să se întoarcă în casă. Câteva minute mai târziu, fata care fusese răpită și torturată, cade mai întâi pe o mașină parcată, apoi direct pe asfalt.

Paramedicii au sosit de urgență ca să îi acorde ajutor tinerei, care a să o ajute pe victimă, care le-a șoptit: „Am fost răpită. M-au răpit și mă țineau captivă, vin din Iran. Vroiau să mă prostituez. M-au torturat. M-au forțat să întrețin relații sexuale și m-au filmat. Apoi m-au amenințat pe mine și pe familia mea. Ar fi fost mai bine dacă aș fi murit”

Femeia a fost dusă de urgență la spital. Sahin Iyidilli, unul din martorii la incident, a povestit pentru presa locală: „Stăteam în bucătărie când am auzit țipete de afară. Când m-am uitat pe geam, am auzit-o țipând: Vreau să mor”.

Sirin a supraviețuit căderii, dar a fost rănită grav. Un alt martor a declarat: „Am încercat să o convingem să nu sară, dar nu ne-a ascultat. Oamenii legii au sosit, dar bănuiesc că ea nu credea că sunt polițiști. Cred că a sărit de frică. A spus că a fost torturată. Cerea ajutor”.

Cercetarea continuă în acest caz. Deocamdată agresorii nu au fost identificați. Nu se știe în ce stare se află acum fata.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/