„Ofițerii noștri s-au „jiurat” că picior de-al lor n-a călcat în local. Eu chiar îi cred”: Comunicatoarea CNA, după petrecerea scandaloasă din weekend

 „Ofițerii noștri s-au „jiurat” că picior de-al lor n-a călcat în local. Eu chiar îi cred”: Comunicatoarea CNA, după petrecerea scandaloasă din weekend

Purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Ciubotaru-Starinschi, deși a ezitat să vină cu o declarație oficială a scris o postare pe pagina sa de Facebook, în care susține că ofițerii CNA nu au participat la petrecerea scandaloasă din acest weekend. „Am verificat unde s-au aflat cei 300 și ceva de oameni în noaptea aia sechestrabilă și dacă măcar un ins de-al nostru a fost la petrecere. Spre seară, toată lumea s-a jiurat că picior de ofițer CNA n-a călcat în respectivul local”, a scris Ciubotaru-Starinschi pe rețele, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Pentru că nu există grad de comparație pentru stupizenia, care a avut loc mai dăunăzi noaptea într-un local de model bar din capitală, vreau totuși să pun și eu câteva capiși în dezbaterile faceboociste. N-am să scriu chiar tot ce cred, dar cel puțin presei datorez unele explicații.

Știți cu ce m-am ocupat ieri toată ziua? Am verificat unde s-au aflat cei 300 și ceva de oameni în noaptea aia sechestrabilă și dacă măcar un ins de-al nostru a fost la petrecere. Spre seară, toată lumea s-a jiurat că picior de ofițer CNA n-a călcat în respectivul local.

Eu, desigur, am declarat presei că ai noștri n-o fost. Am spus, fiind sigură că n-au fost prezenți acolo. Și eu chiar cred că nu au participat. Dar o declarație oficială nu știu cum mi-a fost … cam … frică să dau. Da dacă totuși? Aiurea situație.

Dar n-am cum să opresc tăvălugul, pentru că orice aș spune sună deloc credibil. Pentru că situația e de căcat! Pentru că așa ceva n-ar trebui să se întâmple într-o societate normală”, a scris purtătoarea de cuvânt a CNA pe rețele.

O petrecere din capitală, din acest weekend, la care au participat mai multe persoane, printre care și judecători și procurori, a luat o întorsătură neașteptată, după ce polițiștii au venit cu verificări. Administrația clubului de noapte s-ar fi baricadat în interior, iar mai mulți petrecăreți, care au rămas blocați în local, ar fi început să se sufoce.

Șeful IGP, Iurie Podarilov, a confirmat informațiile despre petrecerea organizată în clubul de noapte, unde mai multe persoane au fost ținute forțat în interior. Totuși, nu a putut confirma dacă printre petrecăreți au fost procurori, judecători sau ofițeri CNA. „După 3 ore de negocieri cu administrația localului, au acceptat să elibereze peste 100 de persoane. Clienții au fost identificați, dacă nu trebuiau să se afle în izolare. Pentru poliție toți sunt egali în fața legii”, a spus acesta.

Deputatul PAS Radu Marian a comentat cazul „ieșit din comun”, care a avut loc la un local din Chișinău, unde mai mulți procurori, judecători și angajați ai CNA s-ar fi adunat la o petrecere.