Olga Buzova se află în reanimare. Vezi ce a declarat mama artistei

 Olga Buzova se află în reanimare. Vezi ce a declarat mama artistei

Prezentatoarea TV Olga Buzova, se află în secția Reanimare. Până în prezent, nu se știe nimic despre motivele spitalizării și intervenției chirurgicale. Unele surse spun ca ar fi suferit un atac de cord, scrie SHOK.md cu referire la presa rusă.

Mama artistei Irina Buzova a declarat că nu cunoaște nimic despre starea ficei sale: „Nu știu, nu știu, sunt la serviciu. Îmi pare rău, nu vă pot ajuta”.

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și povestește despre tot ce face, dar deja de 19 ore nu mai postează nimic. Ultimul story al Olgăi este despre noua ei achiziței. Aceasta le-a promis fanilor că va oferi mai multe detalii mai târziu, apoi a dispărut fără explicații.

Este de menționat faptul că Buzova are un stil de viață foarte activ: mult se filmează, participă la spectacole și chiar lucrează constant cu un antrenor în sala de sport. Iar din cauza petrecerilor, pe care Olga încearcă să nu le rateze, ea doarme puțin. Poate că regimul ei încărcat și-a lăsat amprenta asupra stării de sănătate a vedetei.

Ольга Бузова попала в реанимацию

Citește și