Opinia lui Elon Musk despre procesul Johnny Depp – Amber Heard. Ce speră miliardarul pentru fostul cuplu

 Opinia lui Elon Musk despre procesul Johnny Depp – Amber Heard. Ce speră miliardarul pentru fostul cuplu

Opinia lui Musk despre procesul lui Depp și Amber a fost făcut public. Musk a avut și el o relație cu Amber timp de un an, după despărțirea deJohnny, scrie SHOK.md.

Mulți se așteaptă ca verdictul procesului să fie făcut public săptămâna viitoare, scrie dailymail.

„Sper ca amândoi să treacă mai departe,” a scris Elon Musk pe Twitter.

„În cele mai bune momente ale lor, fiecare dintre ei e incredibil.”

Musk și Heard ar fi început o relație după ce actrița s-a despărțit de Depp, în mai 2016. Până în luna august a anului următor, cei doi ar fi încheiat relația.

Opinia lui Elon Musk despre procesul Johnny Depp – Amber Heard a fost așteptată de mulți. Mesajul miliardarului a fost publicat ca un răspuns la afirmația lui Lex Fridman, un cercetător MIT, despre proces.

Elon Musk trage un semnal de alarmă pentru mai multe țări – află care e avertismentul miliardarului.

Procesul de defăimare, intentat de Depp, a inclus declarații din partea actorului și a fostei soții, Heard. Actrița a vorbit despre mai multe situații în care ar fi fost abuzată de Depp. Actorul a negat acuzațiile.

La rândul lui, Depp susține că Heard ar fi vrut să îi distrugă reputația. Depp, în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari, din cauza unui articol pe care actrița l-a scris pentru Washington Post în 2018. În acesta, a susținut că e „o persoană publică ce reprezintă abuzul domestic.”

Echipa legală a lui Depp susține că Heard a fost cea care a abuzat în relație. Acum, fanii actorilor au aflat și opinia lui Elon Musk despre procesul faimos.

Amber Heard și Elon Musk s-au cunoscut la MET Gala, în 2016

Amber Heard susține că Johnny Depp i-a „tras clapa” la ediția din 2016 MET Gala, scrie People. În aceeași seară, actrița l-ar fi cunoscut pe Elon Musk. Cei doi au început o relație de aproximativ 1 an, după ce Heard și Depp s-au despărțit.

În acest moment, Heard și Depp sunt implicați într-un proces de defăimare. După ce au fost oferite declarații în proces, opinia lui Elon Musk despre procesul momentului a fost făcută publică chiar de către miliardar, pe Twitter.

Potrivit declarațiilor lui Heard, Depp i-ar fi „efectiv tras clapa pe covorul roșu”. Actrița susține că amândoi urmau să pășească pe covorul roșu, împreună.

„Johnny nu a venit la o probă, pentru că avea loc în jurul datei petrecerii pentru ziua mea de naștere din Los Angeles, dar plănuiam să mergem împreună, drept invitații lui Ralph Lauren,” a declarat Heard.

Actrița susține că l-a cunoscut pe Musk în aceeași seară. Acesta a fost la eveniment alături de mama sa, Maye Musk.

Maria Palade

https://shok.md/