Orlando Bloom, printre cei mai sexy bărbați. Ce spune Katy Perry: „Îmi place că toată lumea știe asta!”

 Orlando Bloom, printre cei mai sexy bărbați. Ce spune Katy Perry: „Îmi place că toată lumea știe asta!”

Katy Perry și Orlando Bloom formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar artista este fascinată de partenerul ei, motiv pentru care nu ratează nicio ocazie pentru a recunoaște acest lucru, scrie SHOK.md.

De curând, Katy Perry a fost surprinsă în timp ce se uita la pictorialul Sexiest Man Alive, ce a fost realizat de revista People și în care apărea partenerul ei, Orlando Bloom. Întrebată despre acest episod, artista a mărturisit că ”nu are nevoie de o revistă care să-i amintească că partenerul ei e sexy, pentru că știe asta”.

 

Katy Perry, într-o rochie din latex

De asemenea, artista a vorbit și despre meseria de părinte, ea și Orlando Bloom având împreună o fetiță de 19 luni.

”Suntem ca un cuplu normal. Ieșim în parc, mergem la sală, e foarte distractiv.”, a spus ea.

În ceea ce privește planurile pentru această vară, artista a dezvăluit că își doresc să călătorească, însă Orlando va avea și niște filmări, motiv pentru care nu au stabilit deocamdată nimic.

Orlando Bloom, care s-a logodit cu Katy Perry în 2019, a fost protagonistul unei ședințe – Sexiest Man Alive 2021, în categoria All Grown Up, unde a pozat pe o motocicletă, recreând astfel o fotografie din copilărie în care apărea pe o bicicletă.

În urmă cu câteva săptămâni, Katy Perry și Orlando Bloom au fost fotografiați în timp ce petreceau timp de calitate alături de fiica lor, într-un parc din Beverly Hills. Cei doi sunt părinți foarte responsabili.

Daisy Dove este primul copil al artistei Katy Perry, în vârstă de 36 de ani, cu Orlando Bloom, în vârstă de 44 de ani. Micuța a împlinit un an în luna august.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și