Oscar 2021: Cine va prezenta gala celor mai dorite premii din lumea filmului

 Oscar 2021: Cine va prezenta gala celor mai dorite premii din lumea filmului
0Shares

Mai multe vedete vor prezenta ceremonia Oscar care va avea loc duminica, 25 aprilie, scrie SHOK.md.

Pentru al treilea an la rând, gala premiilor Oscar va avea o echipă de prezentatori. Brad Pitt, Halle Berry, Harrison Ford și Reese Witherspoon sunt doar câteva dintre vedetele care vor fi prezentatori ai celei de-a 93-a ediții a celebrei gale, a anunțat luni Academia americana de film, relatează andreearaicu.

Brad Pitt, ultimul castigator al premiului pentru cel mai bun actor în rol secundar, si laureații ediției din 2020 Renée Zellweger, Joaquin Phoenix și Laura Dern vor face parte din echipa de prezentatori anunțată de organizatori. Acestor staruri li se vor alătura Angela Bassett, Bong Joon Ho, Don Cheadle, Bryan Cranston, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno și Zendaya.

O echipa stelară

„Păstrând abordarea cinematografică a galei, am adunat o adevărată echipă stelară. E atât de multă lumina aici, încât va trebui să purtați ochelari de soare”, se arată într-un comunicat transmis de producătorii galei, Jesse Collins, Stacey Sher și Steven Soderbergh.

Gala din acest an va fi mult diferită de edițiile precedente. Producătorii au dezvăluit într-o conferința de presa organizata luna trecută că plănuiesc o gală care să arate mai mult ca un film decat că un show de televiziune.

Va fi o gală fără Zoom

În martie, producătorii le-au transmis actorilor nominalizați la premiile Oscar o lista cu elementele necesare pentru participarea la gală. În scrisoare, cei trei au anunțat că actorii nominalizati nu vor avea opțiunea de a participa live la gală și va trebui sa fie prezenți în sală dacă doresc sa ia parte la ceremonie.

„Pentru cei care nu veți putea ajunge din cauza programului sau a restricțiilor de călătorie, trebuie să știți că nu va exista o opțiune de Zoom în timpul show-ului”, au precizat ei.

„Suntem pe cale să oferim o seara sigură și agreabilă tuturor celor care participă în persoana, dar și milioanelor de iubitori ai filmului din toata lumea și considerăm că prezența virtuală va diminua aceste eforturi”, au explicat Collins, Sher și Soderbergh.

Organizatorii au anunțat și tema galei din acest an, „Stories Matter” („Poveștile conteaza”), iar producătorii le vor cere starurilor sa ia parte la interviuri în care să-și împărtășească poveștile. Ideea conceptului urmărește legarea poveștilor acestor vedete în cadrul galei.

0Shares