Oxana Samoilova și Djigan s-au mutat la casă nouă: Vezi ce locuință luxoasă au

 Oxana Samoilova și Djigan s-au mutat la casă nouă: Vezi ce locuință luxoasă au

Familia lui Djigan s-a mutat la casă nouă. Soția sa, modela Oxana Samoilova a postat pe rețele primele imagini din pragul locuinței, care arată luxoasă, iar scările sunt pline de cutii cu lucruri, scrie SHOK.md.

Oksana și Djigan au decis că au nevoie de o nouă locuință încă acum doi ani, când s-a născut fiul lor David. Căutările au durat, inclusiv din cauza dificultăților din cuplu.

„Desigur, îmi place foarte, foarte mult vechea noastră casă, dar am ieșit din ea odată cu apariția lui David. Ne-am pierdut deja speranța de o mie de ori, pentru că în acești doi ani am căutat toate variantele posibile, iar apoi, în mod neașteptat, am găsit casa potrivită, mai mult decât o casă de vis”, a povestit Samoilova.

Modela a publicat imagini cu fiicele și fiul ei chiar lângă ușa noului conac, iar scările sunt pline de cutii cu lucruri ce așteaptă să fie aranjate în locuință.

Fotomodela Okasana Samoilova și rapperul Djigan au împreună 4 copii. Cuplul a trecut prin momente dificile în relație, ajungând până la divorț, însă apoi s-au împăcat.

Citește și