„Pare că are doar 16 ani”, Madonna își șochează fanii: „Arată-ne adevărata ta față!”

 „Pare că are doar 16 ani”, Madonna își șochează fanii: „Arată-ne adevărata ta față!”

„Pare că are doar 16 ani!”. Madonna, în vârstă de 63 de ani, și-a șocat fanii cu imaginile puternic editate, postate pe Instagram, în care apare cu un look de adolescentă. Este regina de necontestat a muzicii pop, cu o carieră de aproape patru decenii, dar în ultima perioadă Madonna a stârnit tot felul de controverse cu fotografiile pe care le-a publicat pe rețeaua de socializare, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața a profitat la maximum de filtrele de pe Insta, duminică, în timp ce a postat o serie de fotografii cu mesajul: „Încercând să fac un film…Este cu adevărat greu!”.

Dar fanii nu s-au mai gândit la viitorul proiect al vedetei, ci s-au concentrat mai mult pe aspectul ei. Un utilizator a comentat: „Pare că are doar 16 ani!”, în timp ce altul a scris: „față ca de bebeluș”.

Mulți au acuzat-o pe cântăreață că a folosit masiv Photoshop-ul: „Arată-ne adevărata ta față, te rog”, în timp ce altcineva a adăugat: „Este complet diferită!”.

Madonna lucrează zilele acestea la un film biografic despre viața sa și a dezvăluit recent că va ține un casting pentru această peliculă.

„Probele pentru filmul meu sunt o experiență suprarealistă”, a anunțat ea.

Erin Cressida Wilson, un dramaturg american cunoscut pentru filmele „Secretary” (2002) și „The Girl On The Train” (2016), pregătește scenariul împreună cu Madonna, potrivit NME.

Diablo Cody, care a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu original în 2007, cu „Juno”, colaborează și el la acest proiect.

Maria Palade

https://shok.md/