Paris Hilton își caută câinele dispărut cu ajutorul unui detectiv: „Fac tot ce-mi stă în putere pentru ca să o recuperez”

 Paris Hilton își caută câinele dispărut cu ajutorul unui detectiv: „Fac tot ce-mi stă în putere pentru ca să o recuperez”

Paris Hilton a anunțat că a dispărut animalul său de companie. Moștenitoarea imperiului Hilton a angajat și un detectiv privat, doar ca să o găsească pe Diamond Baby

Potrivit click.ro, Paris, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a publicat o mulțime de fotografii și videoclipuri cu animalul ei de companie, în speranța că cei ce le vor vedea ar putea să o ajute să-și găsească prietenul necuvântător.

„Diamond Baby a dispărut de săptămâna trecută. Eram la o ședință foto când s-a întâmplat. Noi ne mutăm într-o altă casă, iar unul dintre cei care ne ajută să ne mute lucrurile probabil că a lăsat o ușă deschisă. Familia și prietenii mei m-au ajutat să caut în sus și în jos în întregul meu cartier și au mers din ușă în uşă, dar în zadar. Încă nu am găsit-o. Am angajat un detectiv pentru animale de companie, un dresor de câini, un spiritist al animalelor de companie. O căutăm inclusiv cu ajutorul dronelor. Fac tot ce-mi stă în putere pentru ca să o recuperez.”, a scris Paris pe Instagram.