Pepe dezvăluie numele fiului său. Artistul va deveni tată pentru a treia oară: „E mai modern”

 Pepe dezvăluie numele fiului său. Artistul va deveni tată pentru a treia oară: „E mai modern”

Pepe va deveni în curând tată de băiat. Iubita artistului va naște în aproximativ două luni, iar cei doi se pregătesc deja pentru venirea pe lume a micuțului. În urmă cu câteva luni, cântărețul anunța entuziasmat că va avea un copil, iar acum a dezvăluit ce nume va purta bebelușul lor, scrie SHOK.md cu referire la elle.

Pepe a dezvăluit numele băiețelului său.

Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit într-un interviu pentru Antena Stars că abia așteaptă venirea pe lume a băiatului său. Artistul a precizat că mai sunt aproximativ două luni până când Yasmine Ody va naște, iar cei doi părinți au ales deja numele copilului. Cântărețul i-a luat pe toți prin surprindere cu marele anunț.

Potrivit declarațiilor sale, cel mic îi va purta chiar numele lui de scenă, care a rămas în memoria fanilor după atâția ani de carieră. Astfel, vedeta consideră că numele său este unic și cine ar fi putut să îl numească „Pepe’ pe băiețelul lui dacă nu chiar el?

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a povestit Pepe, citat de Spynews.

Pregătirile sunt în toi în casa artistului, însă cei doi rămân în continuare discreți cu viața lor personală. Fiicele lui Pepe sunt și ele nerăbdătoare să își cunoască frățiorul și au fost bucuroase când au aflat că familia lor se va mări.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și