Piesa care i-a pus la cuțite pe Lozanciuc și Istrati: „Ionica, ai obraz, măi băiețele!”

 Piesa care i-a pus la cuțite pe Lozanciuc și Istrati: „Ionica, ai obraz, măi băiețele!”

Alexandru Lozanciuc a vorbit despre scandalul de acum câțiva ani, legat de piesa „Eu numai, numai”, compusă de el și interpretată de Ionel Istrati. Între cei doi s-a iscat o neînțelegere. Potrivit lui Lozanciuc, Istrati ar fi spus la toți că el e autorul melodiei. „M-am întâlnit cu el și i-am spus, Ionică, eu, nu înțeleg. Tu ai spus că e piesa ta, nici nu ai menționat pe internet că compozitor și textier sunt eu. Ce înseamnă asta?”, adăugând că „Ai dat piesa în Kazahstan și scrie că ai luat 65 mii de euro”.  în cadrul unui interviu cu Dorin Galben.

„Era un Alexandru, aranjator de muzică, care i-a făcut aranjamentul la piesa mea și el  acum lucrează cu Kirkorov – Brașoveanu. El mi-a zis așa: să ții minte, el o să spună că asta e piesa lui”. M-am gândit că glumește. Brașoveanu i-a scris o piesă și el a spus undeva că e a lui”, a spus 

Este contract: interpret Ionel Istrati, compozitor și textier Alexandru Lozanciuc. Am semnat și nu am voie să vând nimănui piesa. Autor rămân pe veci”.

Potrivit lui Lozanciuc, melodia a câștigat faimă, datorită lui Ionel Istrati.

„Datorită lui piesa s-a ridicat, nu datorită mie. Eu numai am scris. El e frumos și a cucerit globul Pământesc cu emoțiile sale. Dacă nu era el, nu era șlagărul ăsta. Obiectiv vorbim.

Nu m-am supărat. M-am întâlnit cu el și i-am spus, Ionică, eu, nu înțeleg. Tu ai spus că e piesa ta, nici nu ai menționat pe internet că compozitor și textier sunt eu. Ce înseamnă asta? Lumea spune că e a ta și ai dat piesa în Kazahstan și scrie că ai luat 65 mii de euro. Piesa a fost tradusă și în limba rusă, ucraineană. 

Eu i-am spus lui: Ionică, ai obraz mă băiețele. Cum așa? După ce a fost acest scandal, el a luat și a scris că muzica și textul îi aparține lui Lozanciuc”, a conchis artistul.

Citește și